Image143

Bestellen

paddestoelendessertscoverBestellen van het E-book Paddestoelendesserts.
Prijs: 10 € (incl. btw)
U bestelt een exemplaar van het E-book Paddestoelendesserts door het invullen van onderstaand bestelformulier en het storten van 10,00 €. Het boek wordt u binnen 4 werkdagen na ontvangst van uw storting via de mail toegezonden.
Bestel hier

 

 

cover3smallBestellen van Het Paddestoelen Kookboek. Voor alle gekweekte soorten.
Prijs: 26 € (incl. btw)
Verzendkosten: 2,50 €
U bestelt een exemplaar van Het Paddestoelen Kookboek door het invullen van onderstaand bestelformulier en het storten van 28,50 €. Het boek wordt u binnen 4 werkdagen na ontvangst van uw storting toegezonden.
Bestel hier

 

handboekBestellen van Handboek Paddestoelen
Prijs: 35 € (incl. btw)
Verzendkosten: 3 €
U bestelt een exemplaar van het Handboek Paddestoelen door het invullen van onderstaand bestelformulier en het storten van 38 €. Het boek wordt u binnen 4 werkdagen na ontvangst van uw storting toegezonden.
Bestel hier

 

handboek2Bestellen van Handboek Paddestoelen voor gevorderden
Prijs: 24 € (incl. btw)
Verzendkosten: 3 €
U bestelt een exemplaar van het Handboek Paddestoelen voor gevorderden door het invullen van onderstaand bestelformulier en het storten van 27 €. Het boek wordt u binnen 4 werkdagen na ontvangst van uw storting toegezonden.
Bestel hier

 

handboekhandboek2Bestellen volledig Handboek Paddestoelen
Prijs: 54 € (incl. btw)
Verzendkosten: 4 €
U bestelt beide delen van het Handboek Paddestoelen door het invullen van onderstaand bestelformulier en het storten van 58 €. Het boek wordt u binnen 4 werkdagen na ontvangst van uw storting toegezonden.
Bestel hier